onsdag den 13. marts 2013

Papagonia



Du vil ikke tro det, men da de valgte paven havde allerede ind i verden af ​​loven (dvs. mere end retten til buet. Okay, i en lille 'forstår) i hvad der betragtes som en af ​​de vigtigste dage af året.

Denne blog, du allerede kender, elsker gentagelser.

Og i dag er lejligheden (jeg ved, jeg sagde det samme om håndklæde dagen for World Day of proselytter, for festen for væsel, for Groundhog Day, årsdagen for den første årsdag for påske Eskimo , til World Day of the toilet og om festen af ​​garagen).

Men i dag er dagen mest græsk. (Bifald falsk).

Af, hvad dette betyder, at vi allerede har drøftet indgående sidste år.
(Af den måde, gå du til at se slutningen af ​​dette indlæg. I de sidste 5 linier, på det tidspunkt, jeg improviserede en forudsigelse om, at i dag mere end nogensinde viser sig at være det i dag. Og så takke mig så godt.)

Har en pave, der blev valgt, da et eller andet sted i verden, var den græske Pi Day er ikke en bagatel. Indeed.

Blandt andet lavede jeg en ekstraordinær opdagelse.
Hvis vi læser listen af ​​alle paver opdager, at dette er nummer 266.
Og du siger, og det har at gøre med 266 pi græsk?

Tja, hvis vi tilføjer til dette nummer også Antipopes at du ikke forstå, hvorfor de bør udelukkes, fordi det ikke er, at de er anti fordi de var imod paven, de var Paverne dem også (medmindre de er repræsentanter på jorden for en Antidio men så må der være en hel struktur Antichiesa med Antipreti og Antichierichetti [bl.a. Antichiesa betale IMU, bare for at styrke den tese, at Antipopes er bedre end paverne]), men hvis du tilføje Antipopes nemlig 48, godt. vi får 314.

Nu er paven vælges den 314:e dag i pi græsk 3,14.
Der er stadig mennesker, der tror, ​​det er bare en tilfældighed?
Og er der nogen, der ikke har set Zeitgeist? (Jeg har set på YouPorn, men der var glimmer chips. Det vil sige, medmindre du taler om den engelske version så betyder kartoffelchips og alt tilbage).

Dette vil imidlertid være paven af ​​cirklen.
Archimedes, Eratosthenes XXIII, Descartes Pythagoras II.
Francerchio.

Hvad tilmelde krucifikset i en cirkel som den Vitruvianske Mand, hvad stoppe for at få spidse sko, hvad værterne, ikke værter er allerede runde, fint.
Hvad vi siger, når vi søger Gud, vil have en helt ny betydning.

Hvad irrationel vil der kun være mere græsk.

Det hele til sidst QUADRERA.